Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Рецепты Фото-Кулинаров »   Sheep's Eyes
RSS
Sheep's Eyes
Автор: Nanny Ogg
Первоисточник: Фотокулинар


Ingredients:
eyeball-sized pickled onions (as many as you wish to make)
stuffed green olives
tube of cream cheese

Carefully remove the inside of each onion, taking care to leave the outer skins intact except for a hole at either end. (Note: one of the holes must be big enough to have an olive pushed through it.) Half fill the skin with cream chees and then insert an olive, making sure that the stuffing is visible... some of the cheese should sqirt out of the other end, making a 'tail'. If it doesn't, squirt in more until it does!

Текущий рейтинг темы: Нет
В закладки | Версия для печати | Сообщить другу

© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.