Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Food Dictionary »   SALSIFY
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
SALSIFY
Salsify = goatsbeard = oyster plant = vegetable oyster
When cooked, salsify has the taste and texture of an artichoke heart. There are two types: white salsify (pictured at left) and the more highly regarded black salsify = scorzonera = black oyster plant = viper grass. After peeling salsify, put it into acidulated water right away to prevent it from turning brown. Canned salsify is a good substitute for fresh, but it's hard to find. Substitutes: parsnip OR burdock OR Jerusalem artichoke OR artichoke heart OR asparagus OR turnip OR carrot


© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.