Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Food Dictionary »   SAGE
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
SAGE - Шалфей, полынь
SAGE Used fresh and dried. May be used in poultry and meat stuffings; in sausage and practically all meat combinations; in cheese and vegetable combinations, as in vegetable loaf, or, curry. The flowers are sometimes used in salads.
1 tablespoon fresh = 1 teaspoon dried.
Sage is often combined with other strong herbs to flavor meat dishes and poultry stuffings. Use it sparingly; a little goes a long way. Dried sage is an excellent substitute for fresh.
Substitutes: poultry seasoning OR rosemary OR thyme


© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.