Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Food Dictionary »   RHEINGAU
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
RHEINGAU
(Angl. Rhinegau). The vine-clad hills, on the right bank of the Rhine, opposite Bingen, from Rudesheim to Hochheim, which produce the finest Hocks. The best wines of the Rheingau are those of Johannisberg, Steinberg, Volrads, Rudesheim, Geisenheim, Winkel, Mittelheim, Oestrich, Hattenheim, Marcobrunnen, Erbach, Eltville and Rauenthal.

(Source: Wines and Liqueurs. From A to Z. A glossary by Andre L. Simon, The Wine and Food Society, 6 Little Russell Street London, WC1, 1935)


© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.