Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Food Dictionary »   KOHLRABI
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
KOHLRABI - Кольраби
Kohlrabi = cabbage turnip = stem cabbage = turnip cabbage
A kohlrabi resembles a turnip, only it's sweeter and more delicately flavored. It's light green and sometimes sold with its edible greens attached. It can be eaten raw or cooked. Choose small ones, and peel before using.
Substitutes: broccoli stems OR celeriac (especially in remoulades) OR turnips OR parsnips
Kohlrabi greens can be cooked just like Swiss chard. Remove the stems first if they're too thick.
Substitutes: Swiss chard OR collard greens OR kale


© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.