Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Food Dictionary »   BASIL
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
BASIL - Базилик
1 tablespoon fresh = 1 teaspoon dried.
Basil is widely used in Mediterranean countries, where it flavors everything from pasta sauces to pesto, and in Southeast Asia, where it's often stir-fried with other ingredients. There are numerous varieties, ranging from the more pungent Asian basils to the sweeter and milder European varieties. Use dried basil only in a pinch--it's not nearly as flavorful as fresh.
Substitutes: oregano OR thyme OR tarragon OR summer savory OR equal parts parsley and celery leaves OR cilantro (This works well in pesto.) OR mint (especially in Thai cuisine)


© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.