Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS
Рассылка FotoKulinar.ru
Ваш e-mail: *
Ваше имя: *
Фотокулинар »   Food Dictionary »   ARTICHOKE
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
ARTICHOKE - Артишок
artichoke = globe artichoke
Artichokes are the unopened flowers and stems of a kind of thistle. You cook them, then peel off and eat the bases of the thick green petals (called leaves). At the center is the heart, the choicest portion of the artichoke, covered by the choke, a hairy pad that should be peeled off and discarded. Their peak season is early summer.
Substitutes: Jerusalem artichokes (crisper; consider blanching or roasting first) OR salsify OR burdock OR hearts of palm

Время выполнения скрипта: 0.0406. Количество выполненных запросов: 11, время выполнения запросов 0.0298
Бесплатный анализ сайта