Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS




Фотокулинар »   Food Dictionary »   APRICOT BRANDY
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
APRICOT BRANDY - Абрикосовое бренди
A liqueur chiefly made in England, in France and in Holland; also in Hungary; tawny of colour, with the flavour of apricot and usually quite sweet. The two best known English Brands are IDOL (Idle, Chapman & Co. Ltd.) and OLD CHELSEY (James Burrough). The best known French Apricot Brandies are those of Bardinet, Cazalette, Cusenier, and Marie Brizard. The best known Dutch one is Bols’.

(Source: Wines and Liqueurs. From A to Z. A glossary by Andre L. Simon, The Wine and Food Society, 6 Little Russell Street London, WC1, 1935)


© 2008 - 2017, Все права на содержимое сайта принадлежат его владельцу и охраняются законодательством.