Сайт для тех, кто ест, пьет, склонен об этом поговорить и иногда кое-что фотографирует.

Последние темы RSS
Рассылка FotoKulinar.ru
Ваш e-mail: *
Ваше имя: *
Фотокулинар »   Food Dictionary »   ABSINTHE
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   V   W   Y  
ABSINTHE - Абсент

absinthe = absynthe

This potent anise-flavored liqueur contains the narcotic herb wormwood, so it isn't available in most developed countries. If you wish to live dangerously, you might be able to find it in Spain.
Substitutes: Herbsaint OR Pernod OR anisette

"A highly concentrated wormwood distillate; usually drunk diluted with much water and sweetened. The most popular brand of Absinthe is the Pernod Fils. Its alcoholic strength is appreciably greater than that of cheaper brands."
(Source: Wines and Liqueurs. From A to Z. A glossary by Andre L. Simon, The Wine and Food Society, 6 Little Russell Street London, WC1, 1935)

Время выполнения скрипта: 0.0242. Количество выполненных запросов: 11, время выполнения запросов 0.0165
Бесплатный анализ сайта